De prijzen zijn circa prijzen. Werkelijke prijzen kunnen door wisselende gewichten wat afwijken. Alle bestellingen worden opgehaald in de winkel.

Over ons

Over onze Keurslagerij koelewijn

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.


Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.

 

Beoordeling

Deelname aan Slager met Ster betekent een 100% keuring van het gehele bedrijf en de economische bedrijfsvoering,  en bestaat uit verschillende ronden en onderdelen. In de voorronde is Keurslager Wim Koelewijn door 2 verschillende vakjury’s  en 2 mysterieshoppers onaangekondigd beoordeeld.

In de finaleronde kwam er een team van retail-deskundigen onaangekondigd langs. Ook hebben de finalisten elkaar beoordeeld en hebben klanten hun stem uitgebracht d.m.v. een klanten-enquête.

Het eindoordeel van de jury luidde: “Gedreven ondernemers met een gezonde bedrijfsfilosofie. De medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en zeer betrokken. Fijne, gemoedelijke, persoonlijke koop- en werksfeer. Het vestigingspunt in een goedlopende vershof.”